U posljednje 4 godine uspješno realizirano 16 projekata u vrijednosti preko 200 milijuna kuna.

Naše usluge

Priprema
projekata

Naš iskusni savjetnici pomoći će vam formulirati vaše poslovne i razvojne ideje u inovativne projektne prijedloge te će za vaše investicije pronaći adekvatne izvore financiranja.

Provedba
projekata

Po dobivanju bespovratnih sredstava osiguravamo kontinuiranu i sveobuhvatnu podršku u provedbi vaših projekata. Izrada zahtjeva za nadoknadom sredstva i obavijesti o izmjeni manjeg značaja kao i pravila vidljivosti naša su specijalnost!

Izrada zalihe
projekata

Zaliha projekata pokazala se kao odličan alat za upravljanje razvojem većeg broja raznovrsnih projektnih ideja od najranije faze osmišljavanja projektne ideje do realizacije projekta.

Studije
izvedivosti

Većina ulagača, pa tako i Europska unija koja je trenutno među najvećim ulagačima u Republici Hrvatskoj, prije investiranja želi investiciju sagledati s više strana te proučiti njezinu isplativost i dugoročnu održivost.

Investicijske
studije

Naši stručnjaci izradili su mnogobrojne studije izvedivosti za infrastrukturne projekte koji su financirani sredstvima Europske unije te mnogobrojne investicijske studije koje su potrebne za odobravanje subvencioniranih kredita i jamstava.

Javna
nabava

Provodimo postupke javne nabave za javne naručitelje počevši od izrade dokumentacije o nabavi i savjetovanja u osmišljavanju necjenovnih kriterija za odabir ponude preko pregleda i ocjene pristiglih ponuda pa sve do potpisivanja ugovora o nabavi te njegove provedbe.

Edukacijske
usluge

Prijenos znanja jedna je od poslovnih aktivnosti kojima se bavimo. Do sada su naši vješti predavači održali mnogobrojne jednodnevne i višednevne edukacije za javni i privatni sektor te za nevladine organizacije.

Izrade strateških
dokumenata

Strateško planiranje od iznimne je važnosti bez obzira je li potreba za njim propisana zakonom ili je potreba za planiranjem proizašla iz vlastitih težnji za sustavnim planiranjem i ostvarivanjem dugoročnih ciljeva.

Vanjska evaluacija
projekta

Pišete projekt i voljeli biste da netko po završetku provedbe projekta za vas odradi neovisnu vanjsku evaluaciju projekta ili je istu donator odredio kao obaveznu?

Saznajte više o našim uslugama

Novosti

Ugovorite sastanak s LumeNNicama

Pošaljite upit