Ekipa

O nama

Društvo LumeNNice d.o.o. osnovano je početkom 2013. godine. Zaposlenici i suradnici iskusni su stručnjaci i stručnjakinje s višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi europskih projekata te provedbi postupaka javne nabave. Naši tim uigran je i učinkovit u izradi najkompleksnijih studija izvedivosti iz različitih tematskih područja. Za naše klijente održavamo zanimljive interaktivne edukacije iz područja kojim se bavimo.

Svojim znanjem i usmjerenošću na kvalitetu, mnogobrojnim smo korisnicima osigurali bespovratna sredstva i subvencionirane kredite za razvoj njihovih investicija. Kontinuirano surađujemo s jedinicama lokalne i regionalne samouprave te javnim tijelima, fakultetima, školama, poduzetnicima i civilnim sektorom.

Naš tim odlikuju predanost poslu i kreativan pristup razvoju projektnih ideja uzimajući u obzir potrebe prijavitelja i mogućnosti koje se nude kroz natječaje financirane europskim sredstvima.

Naš tim

Nikolina Letić, direktorica i osnivačica društva

Znanje stečeno na Pravnom fakultetu u Zagrebu usavršila je radeći u francuskoj građevinskoj tvrtki GSE Zagreb d.o.o. Radila je u UNDP-u na projektu Poticanje energetske efikasnosti u Hrvatskoj. Od 2006. godine bavi se EU tematikom surađujući na projektima tehničke pomoći u Ministarstvu regionalnog razvoja i Središnjem državnom uredu za razvojnu strategiju te u konzultantskom sektoru. Od rujna 2017. godine zapošljava se u društvu LumeNNice. Nikolina je osmislila i raspisala mnogobrojne projekte različite tematike (kulturna i prirodna baština, socijalna skrb, poduzetništvo, civilni sektor) te je provela vanjsku evaluaciju više od trideset projekata financiranih europskim sredstvima. Članica je Hrvatske evaluatorske mreže pri Ekonomskom institutu. Iskusna je predavačica s iznimno visokim ocjenama polaznika edukacija. Nekoliko je godina bila gostujuća predavačica na Fakultetu političkih znanosti i Alma Mater. Posjeduje važeći certifikat iz područja javne nabave.

Nikolina će vas oduševiti svojom vedrinom i pozitivnom energijom. Slobodno vrijeme koristi za putovanja.


Lana Zlojutro, izvršna direktorica

Magistra je ekonomije, a diplomirala je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u sklopu Sveučilišta u Rijeci, smjer Poduzetništvo u turizmu. Radno iskustvo projektnog menadžera stjecala je tijekom rada u gradskoj upravi Grada Koprivnice, Razvojnoj agenciji Sjever – DAN i u konzultantskom sektoru radeći na pripremi i provedbi projekata iz javnog i privatnog sektora sufinanciranih iz raznih programa EU fondova. Sudjelovala je u pripremi i provedbi dvadesetak EU projekata, što samostalno, a što u projektnom timu. Posjeduje Certifikat iz područja javne nabave te radi na postupcima nabave prema Zakonu o javnoj nabavi i pravilnicima za nabavu koje moraju slijediti korisnici EU projekata koji nisu obveznici Zakona. U LumeNNicama je od 2018. godine. U okviru projekata financiranih iz EU fondova savjetuje klijente, korisnike bespovratnih sredstava, u provedbi njihovih projekata te brine o praćenju ugovornih obveza, pravovremenoj pripremi izvještaja, zahtjeva za nadoknadom sredstava, zahtjeva za izmjenama projekata i ugovora, izvršenju aktivnosti i svemu što je potrebno za uspješnu provedbu projekta. Klijentima izrađuje planove nabava i dokumentacije o nabavi te provodi cjelovite postupke nabava, izrađuje procedure za upravljanje EU projektima i rješava kompleksne situacije u provedbi EU projekata.

Lanin nezaustavljivi optimizam i ustrajnost u rješavanju kompleksnih provedbenih zavrzlama oborit će vas s nogu. Licencirana je trenerica stolnog tenisa i slobodno vrijeme troši trčeći za lopticama.


Hrvoje Klarić, viši savjetnik za javnu nabavu i provedbu EU projekata

Magistar politologije sa završenim smjerovima Međunarodni odnosi te Javne politike, menadžment i razvoj uz položene ispite pedagoško-psihološke grupe predmeta. Prethodno radno iskustvo uključuje različite studentske poslove dok od 2017. godine Hrvoje započinje karijeru u području provedbe EU projekata i provedbe postupaka javne nabave. Od tada do danas proveo je preko 20 poduzetničkih projekata i preko 15 postupaka javne nabave. Timu LumeNNice pridružuje se 2019. godine te nastavlja raditi na provedbi kompleksnih postupaka javne nabave i u provedbi projekata. Posjeduje važeći certifikat iz područja javne nabave.

Sistematičnost i analitičnost vrline su koje ga krase. U slobodno vrijeme bavi se glumom, glazbom i plesom.


Lovre Buljan, savjetnik za provedbu projekata

Pred kraj studija Menadžerske informatike na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu Lovre se odlučio pridružiti LumeNNice timu kako bi stečena znanja primijenio u praksi. Upotreba informatike u poslovanju odnosno digitalizacija poslovnih procesa neizbježna su tema za hrvatsku poslovnu zajednicu, a forte su najmlađeg člana našeg tima. Lovre se u LumeNNicama bavi provedbom projekata financiranih sredstvima Europske unije. Posjeduje važeći certifikat iz područja javne nabave.

Lovre je također i demonstrator na katedri za Makroekonomiju i Informatiku, a tijekom studija stekao je prva radna iskustva radeći u ugostiteljskom sektoru.

U slobodno vrijeme bavi se raznim sportskim aktivnostima te je strastveni zaljubljenik u putovanja.